Vuokrattavana

TORITELTTOJA VUOKRATTAVANA

Porvoon elävä keskusta ry:llä on toritelttoja, joita myös vuokrataan ulkopuolisille. Paitsi myyntikäyttöön ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi firman juhlien tai vaikkapa kesäisten puutarhajuhlien katoksiksi. Teltat ovat kooltaan 4×4 m, katto on valkoinen ja seinät väriltään valkoinen/hopea. Putkirunko on helppo ja nopea pystyttää. Telttojen vuokrahinta on 25 €/kpl ensimmäiseltä vuorokaudelta ja 17 € seuraavilta vuorokausilta (sis. alv 22%). Pidempien vuokrausjaksojen hinta neuvotellaan erikseen. Porvoon elävä keskusta ry:n jäsenet saavat em. hinnoista 25 % alennuksen.

Telttoja voi tiedustella ja varata sähköpostitse info@porvoonelavakeskusta.fi.

TAPAHTUMATAULUT

Kaupungin sisääntuloväylille Mannerheiminkadun varteen on pystytetty kaksi informaatiotaulua. Ne sijaitsevat Näsissä nk. Mäntymäellä sekä Loviisan suunnasta tultaessa Mannerheiminkadun ja Wittenberginkadun risteyksen tuntumassa. Taulut on tarkoitettu Porvoossa järjestettävistä tapahtumista kertovaa informaatiota varten. Porvoon elävä keskusta ry huolehtii taulujen käytännön ylläpidosta ja hoidosta ja myös vuokraa niistä tapahtumanjärjestäjille mainospaikat.

Koko taulu on kooltaan 2.200 x 3.000 mm. Kummassakin taulussa on viisi mainospaikkaa kooltaan 355 mm x 3.000 mm, joihin alumiinikiskojen väliin sivulta pujottamalla irralliset levylle valmistetut mainoslamellit asetetaan. Neljää alinta mainospaikkaa voidaan käyttää kahdelle yhtenäiselle 705 mm korkealle lamellille.

Perusmainospaikan (355 x 3.000 mm) vuokra on kummassakin taulussa yhteensä 17 euroa/viikko (+alv 24 %) ja 705 mm korkean vastaavasti 34 euroa/viikko (+ alv 24 %). Porvoon elävä keskusta ry:n jäsenet saavat em hinnoista 25 % alennuksen. Varsinaisen lamellin valmistuksesta vastaa kukin mainostaja itse. Mainospaikkavarauksia voi tiedustella ja varata sähköpostitse info@porvoonelavakeskusta.fi.

Yhteystiedot | PL 162 | 06101 Porvoo