Vuokrattavana

TORITELTTOJA VUOKRATTAVANA

Porvoon elävä keskusta ry:llä on toritelttoja, joita  vuokrataan vain jäsenille.   Teltat ovat kooltaan 4×4 m, katto on valkoinen tai punainen ja seinät väriltään valkoinen/hopea.

Telttojen vuokrahinta on 50 €/kpl  vuorokaudelta  + 50 käsittelymaksu  (sis. alv 24%). Pidempien vuokrausjaksojen hinta neuvotellaan erikseen.   Tiedustelut ja varaukset tehtävä hyvissä ajoin, vähintään 2 vk ennen ajankohtaa.

Telttoja voi tiedustella ja varata sähköpostitse info@porvoonelavakeskusta.fi.

TAPAHTUMATAULUT

Kaupungin sisääntuloväylille Mannerheiminkadun varteen on pystytetty kaksi informaatiotaulua. Ne sijaitsevat Näsissä nk. Mäntymäellä sekä Loviisan suunnasta tultaessa Mannerheiminkadun ja Wittenberginkadun risteyksen tuntumassa. Taulut on tarkoitettu Porvoossa järjestettävistä tapahtumista kertovaa informaatiota varten ja etupäässä yhdistyksille. Porvoon elävä keskusta ry huolehtii taulujen  ylläpidosta ja hoidosta ja myös vuokraa niistä tapahtumanjärjestäjille mainospaikat.

Koko taulu on kooltaan 2.200 x 3.000 mm. Kummassakin taulussa on viisi mainospaikkaa kooltaan 355 mm x 3.000 mm, joihin alumiinikiskojen väliin sivulta pujottamalla irralliset levylle valmistetut mainoslamellit asetetaan. Neljää alinta mainospaikkaa voidaan käyttää kahdelle yhtenäiselle 705 mm korkealle lamellille.

Perusmainospaikan (355 x 3.000 mm) vuokra on kummassakin taulussa yhteensä 17 euroa/viikko (+alv 24 %) ja 705 mm korkean vastaavasti 34 euroa/viikko (+ alv 24 %). Porvoon elävä keskusta ry:n jäsenet saavat  25 % alennuksen. Varsinaisen lamellin valmistuksesta ja ripustuksesta vastaa kukin mainostaja itse, koko on ehdottomasti oltava annettujen mittojen mukainen.  Mahdollisesta kiskojen rikkoutumisesta taulun väärän koon takia perimme 50 euron suuruisen korvauksen.

Mainospaikkavaraukset ja tiedustelut  sähköpostitse info@porvoonelavakeskusta.fi.

Yhteystiedot | PL 162 | 06101 Porvoo