Ajankohtaista

      

Iloinen koko perheen kaupunkitapahtuma Porvoon keskustassa, puistoissa, toreilla ja jokirannassa.

Lauantaina 8.6.2024   puistossa lapsille suunnattua ohjelmaa, teatteria,   paloautoja,  urheilulajien esittelyä ja muuta mukavaa tekemistä koko perheelle.   Torilla yritysten ja yhdistysten  toiminnan esittelyä, musiikkia, tanssia  ja myyntiä,  jokirannassa Jokimarkkinat ja muuta kesäistä ohjelmaa.

Torilla, Lundin aukiolla musiikkia, myyntiä, esittelyjä ja toimintaa  lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.2024 klo 9 – 14.

Jokirannassa Mannerheiminkadun sillan kupeessa Jokimarkkinat koko viikonlopun ajan,  Vanhassa Porvoossa ohjelmaa viikonloppuna ja kauppatorilla sunnuntaina 9.6.2024  ilmainen  kirpputori klo 9 – 16.

Esittely- ja myyntipaikat hinnaston mukaan. Järjestäjä pidättää oikeuden hyväksyä hinnoittelun perusteet yritysten tai yhdistysten koon ja tarkoituksen mukaan.  Tapahtuma ei ole poliittinen tai uskonnollinen tapahtuma.  Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse    info@porvoonelavakeskusta.fi  tai  www.porvoonpaivat.fi sivun linkin kautta.

Jokimarkkinat lauantaina ja sunnuntaina  8.-9.6. klo 10 –16

Jokimarkkinat järjestetään yhteistyössä LC Porvoo Borgoensis  kanssa ja tuotto jaetaan järjestön kautta hyväntekeväisyyteen Porvoon seudulle. Myynnissä käsitöitä, koruja, herkkuja, yrttejä ym. kesään sopivaa. Myyntipaikkatiedustelut Miika Niinikoski puh 0400841236  ja sähköposti  miika.niinikoski@pp.inet.fi

Ohjelma päivitetään kevään aikana tapahtuman verkkosivulle www.porvoonpaivat.fi  ja  fb-sivulle Porvoon Päivät – Borgådagarna  sekä Porvoon elävä keskusta fb- ja verkkosivulle www.porvoonelavakeskusta.fi.

Tapahtuman järjestää  Porvoon elävä keskusta ry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot | PL 162 | 06101 Porvoo